vrijdag 2 februari 2007

Arequipa, stad der zieken....

Jaja, inderdaad, het is gebeurd. We zijn ziek geweest! We kwamen hier maandagmorgend toe en zijn direct in ons bed gekropen, en vanaf dan zijn we er niet echt meer uit geweest.

Alhoewel, dinsdag was alles nog in orde, dan zijn we hier in Arequipa een beetje gaan rondwandelen op het gemakske. 'S avonds iets gaan eten, en daarna brak de hel los... eerst was het Sarah haar beurt! De hele nacht, nu ja late we daar maar niet over uitbreiden... .
'S morgens tegen 5 uur vielen we dan eindelijk in slaap. En we hebben het de hele dag rustig aan gedaan, Reina naar de winkel, Sarah vooral veel rusten. Tegen de avond was het al wel wat beter. Op tijd in ons bedje gekropen.
En dan was het natuurlijk Reina haar beurt! Ze werd wakker met griep, jaja de griep, we snappen niet waar dat ineens vandaan kwam maar alle... . Nu was het Sarah haar beurt om naar de winkel te gaan en Reina haar beurt om te slapen. En wonder boven wonder, vanmorgen stonden we op, allebei kerngezond en goed uitgeslapen!

Eindelijk kunnen we morgen naar de "Cañon del Colca" vertrekken (was eigenlijk gepland voor woensdag...). Daar kijken we allebei wel ontzettend hard naar uit.

Zo, nu weten jullie dat het hier niet altijd rozengeur en manenschijn is, maar ook af en toe kotserige miserie ... .

We houden jullie op de hoogte van onze verdere uitspattingen!
Besos xx

Geen opmerkingen: