woensdag 21 februari 2007

De verdere gebeurtenissen in Copacabana. We hebben er in totaal 5 leuke, kalme dagjes gehad.
Onze 2e dag daar was echt verschrikkelijk vermoeiend: we stonden op tegen 12 uur, lekker lang ontbeten in een supergezellig tuintje. Waarna we ons luie kont nog net konden verplaatsen naar een ander gezellig terrasje aan het water.
Daarna vonden we het wel genoeg geweest en dachten we dat we toch eens iets actief moesten doen. Zo gezegd zo gedaan, we belandden met onze luie kont in een waterfietsding. Het volgende uur dobberden we rond op het Titicacameer met een zalig zonnetje boven ons hoofd.
Na al dat gesport kregen we natuurlijk wel zin in een pintje, dus op naar het volgende terrasje... . Tot zo ver die dag.

De dag erna was al een pak beter. Vroeg opgestaan (6uur!!) en op de boot naar Isla Del Sol! Entertainment genoeg! Een super trage boottocht met enkele medepassagiers die al 2 dagen aan een stuk zat waren. Gezellig dus.
Op het eiland toegekomen moest Reina DRINGEND de plaatselijke ¨Baño¨ onveilig gaan maken... .
Het was ongelooflijk mooi weer en we ploften onszelf op het plaatselijke kleine strandje voor een uur of 2. Het was echt wel de moeite. Aan de andere kant van het eiland was er veel groen en een gezellig sfeertje.
Terug in Copacabana gingen we iets lekkers eten en daarna iets drinken in een supergezellig barreke! Er was een optreden van de plaatselijke muzikanten en al gauw liep het er vol. Leuk dus.

Niet zo leuk was dat ons geld op was en door het carnaval feest was de enige bank toch wel gesloten zeker!! Aiaiai! En een geldautomaat...tuurlijk niet!
Uit pure noodzaak moesten we gaan eten in het enige restaurant waar we met Visa konden betalen...in een chique hotel.
Lekker was het niet (vraag maar aan Sarah...), duur een beetje, maar kom, we konden met Visa betalen en zo met ons laatste geld een busticketje naar La Paz betalen!

Gelukkig hebben ze in La Paz wel bankautomaten en kwam alles in orde.
La Paz is echt een gigantisch grote stad en dus veel dingen om te zien. Gemakkelijk om daguitstappen te doen want er is veel moois in de buurt.
Daar gaan we ons de volgende dagen dus mee bezig houden!

Oh ja, nog een ding dat ons opvalt in alle steden die we tot nu toe al hebben gezien is... ZE ZIJN VUIL!!!! De mensen gooien alles op de grond, ook al staat er een vuilbak naast hun neus. En zo macheert da nie eeeeh!! Want da stinkt! En da is vies om door te lopen. Maar ja wie zijn wij om het ze te leren?

Hasta luego!

Geen opmerkingen: