vrijdag 15 juni 2007

De tijd van afscheid nemen is gekomen... .

Na 5 maanden samen reizen is de tijd van afscheid nemen gekomen. Reina vertrekt op 17/06 terug naar België. Met lood in de schoenen vertrekt ze vanuit Buenos Aires, via Rio de Janeiro, via Madrid, terug naar Brussel.

We hebben samen een supertijd beleefd. Van Peru naar Bolivia, waar we lange tijd bleven, een weekje Chile, om uiteindelijk in Argentinië te belanden.
Hier hebben we de laatste 2 weken nog fantastische dingen gedaan. We bezochten de fameuze Cataratas de Iguazu, waar we allebei serieus van onder de indruk waren! Daarna vertrokken we naar Buenos Aires! Vol verwachtingen na al het goeds dat we over deze gigantische stad hadden gehoord! En fantastisch is het hier wel! Helemaal anders en niet te vergelijken met Bolivia of Peru.
We slapen hier nu al een kleine week bij Daniël, een Argentijnse jongen waarbij we dankzij Julián kunnen logeren. Hij neemt ons overal mee op trot waardoor we delen van de stad zien die we anders nooit zouden te zien krijgen. Onze benen zullen het geweten hebben... hehe.

Maar aan alle mooie dingen komt een einde...nog 1 dag.
Natuurlijk kijkt Reina er wel naar uit om iedereen in België terug te zien! Maar dit reisleventje achterlaten is toch niet zo makkelijk.
Sarah reist nog verder. Zij vertrekt pas in augustus terug naar België. Voor haar dus ook een grote verandering, want met wie moet ze nu lachen, wenen, lopen, stappen, dansen en vooral onnozele filmkes maken?!
We zullen elkaar heel hard missen maar we weten dat we allebei voor de rest van ons leven mooie herinneringen aan deze reis overhouden... .

Alleszins, we zorgen er samen met de toffe mensen in Buenos Aires voor dat het een onvergetelijke laatste avond van een onvergetelijke reis wordt!

Allerlaatste dikke zoenen van ons 2 samen
Sarah en Reina
xxx

Geen opmerkingen: