zaterdag 5 mei 2007

Uitstapjes en uitspattingen...

Nog twee weken te gaan hier in het warme Santa Cruz, en het echte reizen begint weer!
Tussen het werken door hebben we ons wel weten bezig te houden.
We zijn enkele dagen naar Samaipata geweest,een twee a drie uur rijden vanuit Santa Cruz.
Het is een vallei met veel groen, op een hoogte van 1650 meter. Zalig om eens even niks te doen en de drukte van de stad te ontglippen.
Het dorpje is echt wel gezellig, mooi en aangenaam en de omgeving is echt super mooi!
We sliepen in een gezellig hostal, aten in gezellige barrekes en bezochten de watervallen "Las Cuevas" mooi mooi!
Het enige wat we niet wisten maar al snel door kregen was dat het daar tegen de avond serieus koud kon zijn. Wij jaja op onze "onafscheidelijke sleffers" die we geen dag in de steek laten liepen dan maar bibberend rond. Maar goed, het was meer dan de moeite!
Het weekend daarna nam onze boliviaanse familie ons mee op stap!
Met zen allen in de jeep ging niet dus de rest maar in de open kofferbak, wij dus ook samen met den "Drago" (hond) gezellig was het wel!
Het was een dag waar precies iedereen op stap ging, auto's volgeladen met bomma's kinderen en honden tot in de koffer toe (die ze gelukkig wel lieten open staan)zelfs het dak van de auto wordt hier gebruikt als zitplaats.
We gingen met zen allen naar de rivier om te picknicken en in het water te dobberen met de zotte Genesis (meisje van 6 jaar).
Het was echt wel gezellig en hebben heel wat afgelachen... de filmpjes en foto's volgen nog!

We zitten nu al ongeveer een goeie twee maand in Bolivia en hebben toch wel al veel zotte dingen gedaan zoals gaan stiekem gaan zwemmen in ons blootje in een volgeregende put (posa) bang dat er iemand ons zou zien en nog zo van die stoten...

In ieder geval het gaat nog altijd goed met ons, we leven nog altijd maar jammer genoeg gaat de mentale toestand er af en toe op achteruit (zot zijn we!).

Nog 2 blogs van andere belgische avonturiers die we hier tijdens ons vrijwilligerwerk leerden kennen.. misschien wel interessant om eens een kijkje te nemen:
liesbetjeroen.travellerspoint.com
www.saarmaart.be/


Tot de volgende!
Besos

2 opmerkingen:

Sien zei

Leuk om na lang nog eens iets van jullie te horen!!
Ik mis je lieve Reina!!
Kusjes, Sien.

Anoniem zei

Hey, inderdaad lang geleden :)
En waar blijven die filmkes? :D
Groetjes
x steven